Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 -

Μαρία Μπεκατώρου: «Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια…» – «Κάγκελο» στον αέρα του The ChaseΤη θεαματική του πορεία στα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει το The Chase, το οποίος με την Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι συνεχίζει να σαρώνει στην απογευματινή ζώνη, ενώ το τελευταίο διάστημα, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που παίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχει μπει και στα Σαββατοκύριακά μας.

Κι αν όλα αυτά τα χρόνια από τις εκπομπές της έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες, αλλά και πολλοί celebrities, μία συνάντηση που είχε η Μαρία Μπεκατώρου στο χθεσινό επεισόδιο του The Chase, την έκανε να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο ενθουσιασμός της Μαρίας Μπεκατώρου στο The Chase

Συγκεκριμένα, στο πλατό του The Chase έφτασε ένας διαγωνιζόμενος, ο οποίος είχε το ίδιο επώνυμο με την παρουσιάστρια.

Μόλις το άκουσε η Μαρία Μπεκατώρου ξετρελάθηκε και του αποκάλυψε πως στα τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση, πρώτη φορά συναντάει κάποιον που να μοιράζονται το ίδιο επώνυμο.

«Σταμάτη, πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που κάνω τηλέοραση γνωρίζω έναν Μπεκατώρο. Καλωσήρθες λοιπόν Σταμάτη μου, Μπεκατώρε μου εσύ! Ας αφήσουμε τα άλλα και να ασχοληθούμε με το επίθετό σου. Είσαι από την Κεφαλονιά;» του είπε χαρακτηριστικά.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που σε γνωρίζω. Κάποια στιγμή, αν και δεν μοιάζουμε, πρέπει να βάλουμε λίγο κάτω το γενεαολογικό μας δέντρο» συμπλήρωσε η Μαρία Μπεκατώρου.