Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος μαζί στη Σκόπελο..



Λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, οι τηλεοπτικοί Λενιώ και Λάμπρος αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο ηθοποιοί, Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, έχουν γίνει αχώριστοι από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! και την Μαρία Παπαϊωάννου, οι δύο ηθοποιοί, παρέα με τους φίλους τους έφτασαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σκόπελο. Έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επισκέφτηκαν με καραβάκι τη νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου και έκαναν το μπάνιο τους στο beach bar La Isla.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ του νησιού τρώγοντας σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ τα βράδια έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στη Χώρα, με τη Μαρία Κίτσου να ψωνίζει διάφορα σουβενίρ από τοπικά μαγαζιά.

πηγη zappit.gr