Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μαρία Κίτσου για Άγριες Μέλισσες:"Έχω αγαπήσει την Λενιώ... Όταν μου έστειλαν τα σενάρια την ερωτεύτηκα!"



Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως είναι ευαίσθητη και γλεντζές ταυτόχρονα σαν χαρακτήρας.Στη συνέχεια η Μαρία Κίτσου μίλησε για το ρόλο της Λενιώς Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να γίνομαι ο ρόλος. Σε κάθε ρόλο που παίζω παίρνω στοιχεία του και τα κάνω δικά μου. Προσπαθώ να μη φαίνεται ο χαρακτήρας μου και να είμαι ο ρόλος. Σιχαίνομαι την μανιέρα!

Θέλω κάθε φορά να γίνομαι αγνώριστη. Ήθελα να υποδυθώ μία χωριατοπούλα με το τραγανό και την δυναμικότητα και ταυτόχρονα ευαίσθητη, με τις αρχές της.

Όποιος με γνωρίσει στη ζωή δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα του χωριού. Έχω παίξει πολύ αστικές κοπέλες και αριστοκράτισσες», δήλωσε η Μαρία Κίτσου.

Πως διαχειρίζεται η Μαρία Κίτσου τις δύσκολες στιγμές; «Προτιμώ να το ρίξω πάνω μου, να το εσωτερικεύσω.

Ποτέ δεν θα ξεσπάσω τα νεύρα μου, τα προβλήματα μου… Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Θα κλειστώ στο λαγούμι μου, δεν μου φταίει σε τίποτα ο άλλος. Είμαι τρομερά τελειομανής. Όταν αποσυρθώ από τη δουλειά γλείφω τις πληγές μου».

«Έχω αγαπήσει την Λενιώ. Όταν μου έστειλαν τα σενάρια την ερωτεύτηκα! Έπαθα σοκ με όλο το σενάριο. Ο χαρακτήρας με προκάλεσε. Βρήκα κάτι που δεν είχα δει μέχρι τότε

στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν κάτι που με άγγιξε πολύ.

Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», είπε για τον ρόλο της Ελένης Σταμίρη.

Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμα ποιο είναι το φινάλε της σειράς, όμως υποψιάζεται πως θα υπάρχει δικαίωση.

Η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε και στον δεύτερο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες», ιδιαίτερα στις σκληρές σκηνές των φυλακών και της κακοποίησης που δεχόταν από τον Μάνο Βόσκαρη, ρόλο που ερμήνευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Ήταν πολύ βαρύ, με επηρέασε. Ήταν δύσκολο. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν σκληρά. Το κάναμε ρεαλιστικά, το ήθελα κι εγώ. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί! Ήταν σκληρό όταν μου πέταγαν κουβάδες με νερό, όταν με έδεναν με αλυσίδες. Ήθελα να ήταν ρεαλιστικό», αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη.