Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 -

Μακόλεϊ Κάλκιν: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε από την επιτυχημένη ταινία «Μόνος στο σπίτι»Θα έλεγε κανείς ότι ο Μακόλεΐ Κάλκιν έκανε γερό κομπόδεμα από τον ρόλο του ως Κέβιν ΜαΚάλιστερ στις ταινίες Home Alone.

Τότε που τον ξεχνούσαν οι γονείς του στο σπίτι, αναγκάζοντας κοτζάμ Τζο Πέσι να αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που σκέφτηκε να τον ληστέψει, δίνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα σε κάθε παιδί εκεί έξω ότι μπορεί να επιβιώσει, όποιος κίνδυνος και αν ελλοχεύει.

Οι δυο του ρόλοι στα Home Alone και Home Alone 2 ήταν που σε μικρή ηλικία τον έκαναν ίσως τον πλέον ακριβοπληρωμένο αστέρα του Χόλιγουντ γενικά, όχι μόνο ανάμεσα στα παιδιά, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, μια ιστοσελίδα που ειδικεύεται στα περιουσιακά στοιχεία των διασημοτήτων.

Και αν στην πρώτη ταινία έβαλε στον «κουμπαρά» μόλις 100 χιλιάδες δολάρια, στο σίκουελ πήρε «δωράκι» αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Θα έλεγε κανείς ότι ο μικρός τότε Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν ο αυθεντικός Richie Rich έχοντας παίξει σε τόσες ακόμα ταινίες που με την αμοιβή τους θα εξασφάλιζε την υπόλοιπη ζωή του.

Και προφανώς ποιος καταλληλότερος να υποδυθεί τον Richie Rich από το real life, πλουσιόπαιδο;

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, φοράει τα πλουσιοπάροχα ρούχα και συνήθειες του πιο πλούσιου παιδιού στον κόσμο, αποκτά τον σκύλο που λέγεται «Δολάριος» και σήμερα μνημονεύεται για την ερμηνεία του.

Και τσεπώνει και επιταγή 8 εκατομμυρίων δολαρίων για την συμμετοχή του στην ταινία.

Σήμερα, μπορεί να μην θυμίζει στο ελάχιστο τη λάμψη που είχε ως παιδί, να έχει κάνει κάποιες προσπάθειες επιστροφής οι οποίες έπεσαν στο κενό, αλλά η κατάρα του Κέβιν ΜαΚάλιστερ του έδωσε και μια μεγάλη κληρονομιά.

Αυτή του αυθεντικού Richie Rich αλλά και του κατόχου ενός δικού του αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ. Του παιδιού δηλαδή που θα μπορούσε, θεωρητικά, να μην ξαναδουλέψει στη ζωή του.