Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μαγδα Τσαγγάνη: Η σοκαριστική αποκάλυψη για την στυγερή δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου..



Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega Χαμόγελα και πάλι αφού είναι ήταν γειτόνισσα με τη δολοφονημένη ηθοποιό και αποκαλύπτει μία σοκαριστική λεπτομέρεια για τα όσα είχε πει στην πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου ο ίδιος της ο γιος.

«Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά.

Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;

Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Είχε πει κάποτε στη μητέρα του αυτός ότι “άμα εσύ πεθάνεις, θα τα πουλήσω όλα και μετά θα αυτοκτονήσω”. Τα έχω χαμένα».

Ο γιος της Μαρίας Μπονίκου ομολόγησε Την δολοφονία της μητέρας του στις αστυνομικές αρχές και οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.