Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

MAD VMA 2022: Επεισόδια και πολύ ξύλο μεταξύ των τράπερς Light και Snik. Τραυματίστηκαν Κορομηλά και Παπαρίζου



Θερμόαιμοι, ανεξέλεκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Μάλιστα πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τραπερ χίμηξε στη σκηνή, ετοιμαζόταν η Ελένα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι αλλά ο τραπερ Light δεν σεβάστηκε και πήγε να συνεχίσει τον καβγά.

Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik.

Η απονομή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έγινε.

Ο Αργυρός σε ρόλο… κυανόκρανου

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

 

H στιγμή της συμπλοκής