Πέμπτη 08 Ιουνίου 2023 -

Mad Video Music Awards: Και τρίτος γύρος ξύλου – Ο καυγάς Light και SNIK συνεχίστηκε στα παρασκήνιαAπό τον πρωτοφανή καυγά μεταξύ του Light και Snik επισκιάστηκαν τα φετινά Mad Video Music Awards.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, οι δύο τράπερς αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου για αρκετή ώρα.

Ωστόσο, ο καυγάς του δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνεχίστηκε και στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», υπήρξε και τρίτη συμπλοκή στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους.

Στο βίντεο διακρίνονται να ανταλλάζουν γροθιές και σφαλιάρες.

Δείτε το παρακάτω

Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν έμπρακτα τη βία

Άμεση και ουσιαστική ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards.

Με σκληρή ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποίησαν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«Όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά.

«Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει» καταλήγουν οι ίδιοι.

Η επίσημη ανακοίνωση