Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου..



Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λέει ο θυμόσοφος λαός μας και δεν έχει άδικο. Ούτε και οι εγκυμοσύνες βέβαια. Όπως και να έχει, το ερωτευμένο ζευγάρι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη, αμφότεροι ταλαντούχοι και λαμπεροί ηθοποιοί, αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους που μετρά ήδη έναν χρόνο ζωής. Τώρα αν θα την πάνε στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οργιάζουν οι φήμες πως περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες το μωρό τους.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και ήθελε να της μείνει αξέχαστη. Ενώ το ζευγάρι λοιπόν διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε το καλύτερο δώρο στην σύντροφό του, αφού της ζήτησε μπροστά σε όλους τους θαμώνες να την παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο, γονάτισε μπροστά στην καλή του και της είπε: «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;». Εκείνη φανερά ενθουσιασμένη απάντησε ναι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μαγαζί σείστηκε από τα χειροκροτήματα των θαμώνων όταν ο ηθοποιός πρόσφερε στην Λένα το μονόπετρο.