Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 -

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Χωρίζει μετά από 5 χρόνια σχέσης με τη Χρυσή ΒαρδινογιάννηΤέλος στη σχέση τους αποφάσισαν αν δώσουν η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην «ON Time» το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν ήταν άλλωστε και ο λόγος που πολλοί δεν κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν πλέον μαζί. Όσο αθόρυβη ήταν η σχέση τους, τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «The Humans», την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο θέατρο «Μουσούρη».

Μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Χωρισμός μετά από 5 χρόνια

Η σχέση τους γεννήθηκε το 2018 μέσα από μια δυνατή φιλία ετών. Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά που η Χρυσή Βαρδινογιάννη παρακολούθησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη θεατρική σκηνή. Μετά το τέλος της παράστασης ήρθε η πρόταση του ηθοποιού στην παρέα του να βγουν για ένα ποτό. Η Χρυσή ακολούθησε τον Κωνσταντίνο μαζί με την υπόλοιπη παρέα και έκτοτε ξεκίνησε η τακτική τους επικοινωνία, αλλά και οι επόμενες κοινές εμφανίσεις.

Το ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μεταξύ του

Η πρώτη τους, μάλιστα, κοινή εμφάνιση έγινε στο «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίνας Ρίζου. Το ζευγάρι, που είχε προφανώς αποφασίσει να μην κρύβεται πλέον, συνόδευαν η επιστήθια φίλη και βοηθός του στη σκηνοθεσία Έλενα Σκουλά και το ζεύγος Σμαράγδας Καρύδη – Θοδωρή Αθερίδη. Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. Ο ηθοποιός έχει ένα γιο από το γάμο του με την Έρση Ξενάκη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη δύο παιδιά από το γάμο της με τον Νίνο.