Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Κεραυνός χτύπησε το αεροσκάφος που επέβαιναν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ



Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το περιστατικό συνέβη πριν από έναν μήνα καθώς το ζευγάρι πήγαινε στο Άμστερνταμ για τα εγκαίνια ενός κλαμπ. Ο κεραυνός χτύπησε το αεροσκάφος όμως κανείς δεν τραυματίστηκε.

Μια μεγάλη περιπέτεια στον αέρα βίωσε το δημοφιλέστερο νεόνυμφο ζευγάρι, ο πρίγκηπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ, όταν ένας κεραυνός χτύπησε το ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν.

Το ζευγάρι ταξίδευε προς το Άμστερνταμ για ένα τριήμερο ταξίδι αναψυχής, όταν ο κεραυνός έπληξε το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο κεραυνός χτύπησε σημείο το αεροσκάφους πολύ κοντά στο οποίο βρισκόταν σημαντικός εξοπλισμός αεροπλοοίας.

Ωστόσο, το αεροπλάνο δεν υπέστη σοβαρή βλάβη και κατάφερε να προγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, χωρίς να έχει τραυματιστεί κανείς.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με τη Daily Mail οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και ελέγχων ασφαλείας στο αεροσκάφος διήρκεσαν εννέα μέρες.

Το ζευγάρι πάντως φέρεται να απόλαυσε το τριήμερό του στο Άμστερνταμ. Το δημοφιλές ζευγάρι είχε πάει στην ολλανδική πρωτεύουσα καθώς ήταν προσκεκλημένο στο πάρτι ενός λονδρέζικου κλαμπ που άνοιγε το «υποκατάστημά» του στο Άμστερνταμ και στο οποίο μαζεύτηκαν αρκετοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και άλλες προσωπικότητες.

Στο πλαίσιο των τριήμερων εορτασμών για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος, είχαν προγραμματιστεί πάρτι χορού, βόλτες με βάρκες και ποδήλατα, καθώς και μια ξενάγηση στη διαβόητη γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» του Άμστερνταμ, ωστόσο το βασιλικό ζεύγος φέρεται να μη συμμετείχε στο τελευταίο σκέλος.