Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

18 °C

Σήμερα, 27. Οκτωβρίου 2021

Κέιτ Χάντσον: Οικογενειακές διακοπές με την οικογένειά της στη ΣκιάθοΕλληνικά επέλεξε για μια ακόμη φορά η Κέιτ Χάντσον και βρέθηκε για διακοπές στη Σκιάθο με την οικογένειά της. Οι φωτογραφίες από την καλοκαιρινή τους απόδραση φιλοξενούνται στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Η διάσημη ηθοποιός και η οικογένειά της έχουν επισκεφθεί και στο παρελθόν τη χώρα μας και μας έχουν κάνει φυσικά την καλύτερη διαφήμιση.

Αυτήν τη φορά, πρώτη στο νησί της Σκιάθου κατέφθασε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου με Learjet η μητέρα της Κέιτ Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, μαζί με τον 70χρονο ηθοποιό και πατριό της, Κερτ Ράσελ.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η ίδια η ηθοποιός στο νησί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα. Μαζί τους ταξίδεψαν η 2,5 ετών κόρη τους Ράνι
και ο 9χρονος Μπινγκ, από τη σχέση της με τον μουσικό Μάθιου Μπέλαμι, ο οποίος επίσης βρισκόταν μαζί τους στο νησί. Από το ταξίδι έλειπε ο μεγάλος της γιος, ο 16χρονος Ράιντερ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες για πρώτη φορά τούς ακολούθησε στη Σκιάθο η μητέρα του Ντάνι, Μελίσα Λίνεχαν.