Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κάτια Δανδουλάκη: «Προσέχω το πρόσωπό μου. Έχω κάνει τα πάντα. Το ομολογώ, τα πάντα!»



Ανήσυχη και αεικίνητη η Κάτια Δανδουλάκη μοιράζεται μεταξύ Αγκάθα Κρίστι και γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες».

Μίλησε σε γνωστή εφημερίδα χωρίς περιστροφές για τον έρωτα, τον Μάριο Πλωρίτη που ακόμα τη στοιχειώνει, την εργασιοθεραπεία, τις πλαστικές που δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι έχει κάνει και την ελληνική τηλεόραση όπου βλέπει επιτέλους και λίγη μυθοπλασία μετά από έναν σωρό ριάλιτι, συνταγές και μοντέλα.

Μα τι κάνεις; Αυτό που κάνουν όλες οι άλλες;

«Είναι το DNA».

Είναι κι αυτό, αλλά μόνο αυτό;

«Φυσικά προσέχω το πρόσωπό μου. Έχω κάνει τα πάντα. Το ομολογώ. Τα πάντα, όχι όμως εκείνα που σε παραμορφώνουν. Τίποτα δεν έχει παραμορφωθεί πάνω μου. Οπως σε πολλές άλλες. Ελεος δηλαδή».

Στο πρόσωπο;

«Παντού. Στόμα, χείλη, μύτη, στήθος σε όλα. Προσθέτουν, βγάζουν, βάζουν, φουσκώνουν, αλλάζουν, παραμορφώνονται. Προφανώς με όλα αυτά θέλουν να γίνουν κάποιες άλλες. Είναι και η υγιεινή διατροφή μου. Από μικρό παιδί.

Πάντα προσέχω τι θα βάλω στο στομάχι μου. Από τη μητέρα μου το κληρονόμησα. Ετσι, έχει ξεσυνηθίσει ο οργανισμός μου. Αν φάω κάτι με λίπος μπορεί να αρρωστήσω. Εχω κάνει πολλές θυσίες. Και πάντα μακριά από γλυκά. Πάντα στα γυρίσματα και στο θέατρο κουβαλάω την εξάρτυσή μου. Το μικρό φορητό ψυγειάκι μου με κορνφλέικς, μπιφτεκάκια, κοτόπουλο, γιαούρτι», είπε στο Θέμα και συνέχισε:

«Το πρωί φεύγω από το σπίτι κατά τις 6.30 και επιστρέφω στη 1.30 τη νύχτα»

Ενδιαμέσως;

«Ενδιαμέσως πρωινά γυρίσματα για τις “Αγριες Μέλισσες”».