Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ήμουν βουλιμική με άσχημες κρίσεις. Το έκρυβα από τους γονείς μουΣτον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» έκατσε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η γνωστή επικοινωνιολόγος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή και την καριέρα της. «Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι που ήρθα εδώ. Σχεδόν ποτέ δεν θα πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, γιατί το θεωρώ λίγο γρουσουζιά. Για κάποιον λίγο είμαι πολύ καλά, έχω πολλά πράγματα να λύσω ακόμα, πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά νομίζω ότι θα τις λύσω», σημείωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Είμαι ένας απαισιόδοξος άνθρωπος, λίγο γκρίζος και έχω ένα φίλτρο που οτιδήποτε καλό συμβαίνει το περνάω από πάνω. Προσπαθώ λίγο να το αλλάξω, προσπαθώ να το αποδεχτώ. Ένα μικρό σκοτάδι το έχω, βλέπω τα χαρακτηριστικά μου να εξελίσσονται μέσα στα χρόνια, τα κακά γίνονται και χειροτέρα απλά στρογγυλεύω λίγο τις γωνίες», πρόσθεσε.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί είμαι στη φάση που λέω ό,τι συνέβη συνέβη για καλό. Είμαι πολύ αναβλητικός άνθρωπος, αναποφάσιστος και αφόρητα ανασφαλής. Στα επαγγελματικά είμαι πολύ δομημένη και σίγουρη, στην προσωπική μου καθημερινότητα είμαι δύσκολος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε, επίσης, ότι στο παρελθόν βρισκόταν σε μια κακοποιητική σχέση. «Έχω υπάρξει σε μια σχέση με τρομερή ζήλια σε σημεία που ήταν κακοποιητικά. Δεν το κατάλαβα από την αρχή, (…) δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έφταιγα εγώ. Έχω βιώσει διάφορα», εξήγησε, ενώ για τα επαγγελματικά της είπε: «Στα επαγγελματικά μου έχω αισθανθεί φόβο, πίεση. Κλάμα γιατί υπήρχε μια πίεση από πολλές πλευρές. Δεν τόλμησα να κάνω πολλά πράγματα, δεν ξέρω αν θα το έκανα τώρα. Έχει μεγάλη σημασία τι περιβάλλον έχεις».

 

«Έχω αποφασίσει ότι πλέον θα μιλήσω για αυτό και θα μιλάω, γιατί αφορά πολύ κόσμο. Εγώ με τα χρόνια ήμουν βουλιμική ή με κρίσεις άσχημες. Οι γονείς μου πήραν πολλά χρόνια να το πάρουν χαμπάρι, γιατί το έκρυβα πολύ καλά» σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτό με τα χρόνια έχει καλές και κακές περιόδους, είχε περιόδους που ήμουν μη λειτουργική, με πολλά άλλα ιατρικά ζητήματα που προέκυψαν. Υπάρχουν δύσκολες περίοδοι που συμβαίνει ξανά και αποφάσισα να μιλάω γ’ αυτό, γιατί πολύς κόσμος το αντιμετωπίζει. Δεν θεωρώ ότι λύνεται, θεωρώ ότι μετριάζεται. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καταθλιπτικές, τα τελευταία 2-3 χρόνια είμαι καλά. Συνήθως, όταν έχω πολλά πράγματα να κάνω και θεωρώ ότι είμαι πολύ αποδοτική σε αυτά, τα υπόλοιπα πάνε στο πλάι».