Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 -

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση της με τον τον Σπύρο Παπαδόπουλο-«Με κατέστρεψαν! Πολλά ψέματα...»Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου  μιλώνταςστην εκπομπή της ΕΡΤ Δύο στη 1 αναφέρθηκε και  στη σχέση της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο λέγοντας πως όταν ήταν μαζί είχαν γραφτεί "τέρατα".

Έδειξε επίσης για άλλη μια φορά, πως δεν νιώθει άνετα με το όλο θέμα, μιας και δεν της αρέσει να απασχολεί με τα ερωτικά της και κυρίως, όταν γράφονται ανακρίβειες.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τη σχέση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Οι  δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν - Τι νέα Λάρισα

Οι δηλώσεις της Κοτσαηλίδου για τον Παπαδόπουλο

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό.

 Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί», είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.