Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Κατερίνα Τσάβαλου καταγγέλλει ηθοποιό για άσχημη συμπεριφορά



Η ηθοποιός σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητα της, τα αρνητικά σχόλια που άκουσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όταν είχε πάρει πολλά κιλά αλλά αποκάλυψε και την άσχημη συμπεριφορά συναδέλφου της που τα έφθασε σε σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού πάνω στο θεατρικό σανίδι.

«Δεν με ένοιαζε το σώμα μου στην εγκυμοσύνη. Μπορούσα να φάω και ένα ταψί γαλακτομπούρεκο. Μου έλεγαν «Πω… πώς έγινες έτσι;» Δεν με ενδιέφερε, αλλά πολλές φορές με φρικάρανε όταν μου το λέγανε στο δρόμο «Πώς έγινες έτσι;». Εγώ δε θα το έλεγα αυτό όχι σε κάποια έγκυο, αλλά σε κανέναν, πόσο μάλλον όμως σε μία έγκυο γυναίκα»!

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Κατερίνας Τσάβαλου για μια πολύ δύσκολη επαγγελματική της συνεργασία. Όπως είπε η ίδια έφτασε σε σημείο να παθαίνει μέχρι και κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή.

«Σε μία δουλειά στο θέατρο δεν πέρασα καθόλου καλά. Ήμουν με κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να το πω. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποκαλυφθεί το όνομά του κάποια στιγμή γιατί το έχει κάνει και σε άλλους συναδέρφους. Είναι μία περίεργη κατάσταση…» τόνισε η ηθοποιός.