Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η εξομολόγηση της Μισέλ Ομπάμα: Απέβαλα και έκανα εξωσωματική για να αποκτήσω την Μάλια και την Σάσα



Επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της για να αποκτήσουν παιδιά.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Becoming» που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, τις μέρες της στον Λευκό Οίκο και τονίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει τον Τραμπ επειδή έβαλε την οικογένεια της σε κίνδυνο.

Η Μισέλ τονίζει πως δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Τραμπ επειδή αμφισβήτησε το πιστοποιητικό γέννησης του συζύγου της και διέσπειρε λανθασμένες φήμες για την οικογένειά της, κάτι που η ίδια θεωρεί ότι απείλησε την ασφάλεια των Ομπάμα.

«Αυτό το πράγμα ήταν τρελό και κακιασμένο φυσικά, υποκινεί την ξενοφοβία. Είναι όμως και επικίνδυνο, το έκανε επίτηδες», λέει η Μισέλ Ομπάμα για τον Τραμπ και συμπληρώνει: «Αν κάποιος έπαιρνε το όπλο του και ερχόταν στην Ουάσινγκτον; Αν αυτός ο άνθρωπος έψαχνε τα παιδιά μας; Η απερισκεψία του Τραμπ έβαλε σε κίνδυνο την οικογένειά μου και αυτό δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ».

Στο βιβλίο η Μισέλ Ομπάμα εξιστορεί την γνωριμία της με τον Μπαράκ, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να γίνουν γονείς αφού είχε αποβάλει μία φορά και την εξωσωματική γονιμοποίηση που έκαναν για να αποκτήσουν τις δύο κόρες τους, Μάλια και Σάσα.