Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Η απόγνωση της Ελένης Μενεγάκη με καλεσμένο της: ”Μου το κάνεις κάθε χρόνο…”



Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πήγε ο Νίκος Μάνεσης το μεσημέρι της Τετάρτης και όπως μας έχει συνηθίσει μίλησε για όλους και για όλα.

Όταν η κουβέντα πήγε στα τηλεοπτικά η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε να ήρθε σε δύσκολη θέση καθώς δεν ήθελε να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής.

«Κάποιο πολύ μεγάλο όνομα, στο παρελθόν μου είπε είσαι εξαίρετος στη δουλειά σου, δεν μπορώ να βρω κάτι μεμπτό, αλλά μιλάς πολύ και είμαι υποχρεωμένος να σου μειώσω τις αποδοχές. Ήταν ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά και ξέρω κι εγώ που προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι σήμερα πια οι κάμερες δουλεύουν με κάρτες SD κι αυτός μπέρδευε το μοντάζ με το Master Control και το σώβρακο με τη γραβάτα. Και διηύθυνε κανάλι. Λέω και ονόματα… Είναι και ποινικός τώρα και έχει μπλέξει με κάτι δικαστήρια. Τον ξέρετε παιδιά…», δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης με την ξανθιά παρουσιάστρια να προσπαθεί να τον σταματήσει ενώ λίγο αργότερα δεν άντεξε και του είπε: «Ρε παιδιά, ας με λυπηθεί κάποιος! Ρε συ σε ξέρω, να πω ότι δε σε ξέρω… Σήμερα το πρωί λέω στην Ελένη Γελαλή, που είμαστε μαζί είκοσι και χρόνια και με ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά! Της λέω ”Αχ σήμερα έχω τον Νίκο! Τι άγχος έχω! Τι θα μου πει και σήμερα! Δεν ξέρω πώς να τον μαζέψω όταν πάρει φόρα λέει πράγματα που δε θέλω να τα πει δημόσια”. Mου το κάνεις κάθε χρόνο, μου δημιουργείς τεράστιο άγχος όσο κανένας άλλος που περνά και κάθεται σ’ αυτή την πολυθρόνα»!