Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χριστίνα Πολίτη: Αποκάλυψε πως κόλλησαν κορονωϊό με τον Κώστα Σπυρόπουλο



Το πρόσωπο που κόλλησε κορονοϊό την ίδια και τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο αποκάλυψε μέσα από τα social media η Χριστίνα Πολίτη.Η ίδια ξεπέρασε την ασθένεια με ήπια συμπτώματα, χωρίς να χρειαστεί ευτυχώς νοσηλεία. Μάλιστα η καραντίνα της τελείωσε ήδη και έτσι αποφάσισε να κάνει τον πρώτο της περίπατο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη.

 Ωστόσο για τον Κώστα Σπυρόπουλο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πνευμονία και παλεύει για να μη διασωληνωθεί.
 

Η γνωστή δημοσιογράφος, σχολιάζοντας ένα post του Βασίλη Ζούλια στο Facebook αποκάλυψε το πώς νόσησαν η ίδια και ο σύντροφός της: "Φοράτε μάσκες και προσέχετε! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται ούτε είναι απλή ίωση! Ο ένας την περνάει στο πόδι κι ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα... Μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές, εμάς αρνήτρια με γιόγκες και αντιεμβολιαστρία μας αποδεκάτισε (αφού ορκιζόταν πως δεν έχει κι έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μεγάλο που τη βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) κι όχι μόνο εμάς...".

αναρτ