Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Χάρης Χριστόπουλος: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά



Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, Ανίτα Μπραντ μετά από 15 χρόνια σχέσης, ενώ τώρα το ζευγάρι ολοκληρώνει την οικογενειακή του ευτυχία με την άφιξη ενός νέου μέλους… 

 

Ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να γίνει πατέρας, σταμάτησε να πηγαίνει στο πλατό της εκπομπής που εμφανίζεται, προκειμένου να μείνει δίπλα στη γυναίκα του και λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού πρέπει να προσέχουν προκειμένου να μη νοσήσουν.

 

 

Η Αννίτα τόνισε ότι έκανε το τεστ εγκυμοσύνης στις αρχές Δεκεμβρίου και εδώ και τρεις μήνες δεν βγαίνει από το σπίτι. Μάλιστα όπως υπογράμμισε οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν δύσκολοι μιας και είχε ζαλάδες και εμετούς.

Μάλιστα, τόνισε ότι ήθελε πολύ να μείνει έγκυος και να αποκτήσει παιδί και συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια που μιλούσε η εγκυμονούσα Αννίτα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος: