Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χριστίνας Ψάλτη μετά το θάνατο του Στάθη (Βίντεο)



Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο. Το διάστημα που ακολούθησε μέχρι σήμερα, η Χριστίνα Ψάλτη βρέθηκε στο επίκεντρο ιδιαίτερων δημοσιευμάτων, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αρνητικά. Η ίδια πέρασε το κατώφλι του Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά, πρώτη φορά για όλα.

«Από όσα ακούστηκαν για μένα, τίποτα δεν ισχύει. Δεν βρήκα ούτε μισή αλήθεια. Έτσι ξαφνικά τα μάθαινα όλα αυτά. Έβλεπα μια ψεύτικη ζωή δικιά μου, που δεν ίσχυε, κρεμασμένη στα περίπτερα. Ήμουν μέχρι τελευταία στιγμή μαζί του. 22 χρόνια γιατί να κάτσεις σε μία σχέση αν δεν περνάς καλά. Η ζωή είναι ωραία, δεν τη σπαταλάς έτσι. Ειπώθηκε ότι έφυγα. Δεν ξέρω αν κάνει να πω ονόματα. Ήταν τόσοι άνθρωποι γύρω μου, λίγοι και καλοί, οι οποίοι τα έζησαν. Ήμουν εκεί συνέχεια. Δεν θα το έκανα στον εχθρό μου. Θα το έκανα στον άνθρωπο που ήμασταν 22 χρόνια μαζί;

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά για την εγκυμοσύνη. Έχω να αντιμετωπίσω μια απώλεια. Τώρα, μετά από ένα χρόνο, μπορώ να το αντιμετωπίσω πιο δυναμικά. Δεν ξέρω πώς ερχόντουσαν όλα αυτά, από πού ερχόντουσαν. Ό,τι διαβάσατε διάβασα, όπως βιώσατε κι εσείς τη δική μου ζωή, έτσι την έζησα κι εγώ, σαν τρίτος άνθρωπος, έβλεπα ένα σίριαλ».

Ό,τι έγινε τώρα ο Στάθης το είχε προβλέψει.

Δεν με βοηθάει η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη, όχι βέβαια. Προϋπήρχε μια κατάσταση με την οικογένεια του Στάθη, δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Να τους προστατεύει ο Θεός και να τους έχει καλά. Αλήθεια, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Στις αρχές είχαμε σκεφτεί με τη δικηγόρο μου να κινηθούμε νομικά. Τελευταία στιγμή έκανα πίσω γιατί δεν θα το ήθελε ο Στάθης κι επειδή κι εγώ δίνω τόπο στην οργή. Όμως είδα ότι συνεχίζεται αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι πιο έντονα. Είναι κακό για τη μνήμη του και μετά για μένα. Οπότε ναι, τώρα νομίζω ότι θα κινηθώ νομικά. Να διαιωνίζονται άδικα αυτές οι κακεντρέχειες και οι χυδαιότητες;

Στον χρόνο φαίνονται όλα. Όπως δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη που δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει γιατρός που δεν υπήρχε. Όλα αυτά φαίνονται στον χρόνο.

Ένα χρόνο δεν μίλησα. Μου είχε πει ο Στάθης Ψάλτης να αφήσεις να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν νιώσεις έτοιμη και δυνατή τότε να βγεις και να πεις τις αλήθειες».