Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

H Νία Βαρντάλος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της λόγω κορωνοϊού



Την δυνατότητα να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον αγαπημένο της πατέρα στερήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος, Νία Βαρντάλος, αφού δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην κηδεία του, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Οπως αναφέρει το «Page Six», ο Κωνσταντίνος Βαρντάλος έφυγε από την ζωή στα 88 του χρόνια. Οπως εξομολογείται η Νία Βαρντάλος, τα Χριστούγεννα, όταν και τον είδε για τελευταία φορά, είχε διάθεση, αλλά ήταν καταβεβλημένος.

«Καθόταν στον καναπέ. Φαινόταν χαρούμενος και ενεργητικός. Δεν ήταν εντελώς ανήμπορος, αλλά όχι και για να τρέξει σε μαραθώνιο. Είχα προαίσθημα ότι πλησιάζει το τέλος», δηλώνει η Βαρντάλος, εξηγώντας ότι την στιγμή που τον αποχαιρετούσε, διαισθάνθηκε πως ήταν η τελευταία φορά.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Κωνσταντίνος Βαρντάλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και, λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, η ηθοποιός δεν μπόρεσε να τον επισκεφθεί.
«Μου τον έδωσε η οικογένειά μου στο τηλέφωνο. Τον ευχαρίστησα για την πολύ όμορφη ζωή του και του είπα ότι ήταν ένας πραγματικός κύριος και ένας σπουδαίος πατέρας. Η μητέρα μου, έπιασε το χέρι του και του είπε πως τώρα μπορεί να φύγει», συνέχισε η ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Βαρντάλος έφυγε από την ζωή στις 12 Μαρτίου και κηδεύτηκε μια εβδομάδα αργότερα, με την Εξόδιο Ακολουθία να μεταδίδεται σε live streaming στο Διαδίκτυο, για να την παρακολουθήσουν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Περιστοιχισμένος από την οικογένεια που δημιούργησε, ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή χθες. Γεννημένος σε ένα ελληνικό χωριό, μετανάστευσε στον Καναδά με την μητέρα μας και έζησαν μια ευτυχισμένη ζωή. Εκτός από το γεγονός ότι ήθελε τα παιδιά του να μορφωθούν, ο πατέρας μου ήταν όντως η έμπνευση για τον χαρακτήρα του Γκας, στις ταινίες ‘Γάμος αλά Ελληνικά’. Ηταν τόσο υπερήφανος για όλους μας και όλοι γνωρίζουμε ότι τώρα είναι στον Παράδεισο και διδάσκει για τις ελληνικές ρίζες των λέξεων. Κωνσταντίνος Βαρντάλος 1932-2020. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε το μήνυμα της η Βαρντάλος στο Instagram.