Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 -

H Νάντια Μουρούζη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Δεν παντρευτήκαμε, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη»Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Μπέζα, έδωσε η Νάντια Μουρούζη χωρίς να διστάσει να απαντήσει ανοιχτά σε όλα τα ερωτήματα και ειδικότερα για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

«Δεν παντρευτήκαμε, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη»: H Νάντια Μουρούζη σπάει τη σιωπή της για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

 «Δεν παντρευτήκαμε, ήταν ταυτισμένος με την Αλίκη» – Η αποκαλυπτική συνέντευξη

 «Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό», πρόσθεσε.

«Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν», σημείωσε λίγες ημέρες αφότου άνοιξαν το σπίτι του κορυφαίου ηθοποιού στο Porto Hydra Village, το οποίο ήταν και το αγαπημένο του.