Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

GNTM 3: Δείτε ποιο μοντέλο αποχώρησε και ποια μοντέλα επέστρεψαν



Η επιστροφή τεσσάρων πρώην παικτών στο σπίτι του GNTM 3 ήταν μεγάλη έκπληξη για τα υποψήφια μοντέλα στο επεισόδιο της Τρίτης (16/11) - ένα επεισόδιο που έληξε με την αποχώρηση ενός παίκτη από το ριάλιτι. Οι κορυφαίοι οκτώ έγιναν δώδεκα μετά από ένα casting από τον head of scouting του Elite London, Joel Bough, και ο Ηρακλής, ο Emmanuel, η Παρασκευή και η Ξένια πήραν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό του GNTM.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν πηδώντας στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός του ζευγαριού στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφισης. Η φωτογράφιση με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της ουσιαστικά έβαλε τα ζευγάρια που κλήθηκαν να είναι μαζί στο πλάνο, να συνεργαστούν απόλυτα. Τα στρατηγικά, όμως, αβαντάζ της Λία Τσουζντάν, πρόσθεσαν πόντους δυσκολίας και δημιούργησαν ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία στο σετ.

Οι Σήφης, Λία, Εμιλιάνο και Ανδρέας βρέθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση μετά τη δοκιμασία. Τελικά, υποψήφιοι για να αποχωρήσουν βρέθηκαν ο Ανδρέας με τον Σήφη, καθώς Λία και Εμιλιάνο πήραν μία ακόμη ευκαιρία. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στο τέλος πως ο Σήφης Φανταράκης έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που έκανε με χαμόγελο, καθώς ήταν κάτι που - όπως είπε - το περίμενε.

Ο Ανδρέας συνέχιζε με επιμονή να εκφράζει την αντίθεσή του με τη γνώμη των κριτών, υποστηρίζοντας ότι η φωτογραφία τους δεν ήταν κακή και σίγουρα δεν ήταν η πιο κακή στο πλαίσιο της φωτογράφισης. Η Βίκυ Καγιά του εξήγησε ότι οι κριτές είναι εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις και του έδωσε τη φωτογραφία για να παραμείνει στο σπίτι του GNTM.