Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Γιώργος Λιάγκας σε Ζήνα Κουτσελίνη: Ζήτα μία συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοιΟ Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σχολιάσει την εξήγηση που έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στους τηλεθεατές σχετικά με την τοποθέτησή της ότι πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτήν τη στιγμή, πλήττεται;» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στα social media. Η παρουσιάστρια του Star, μέσα από την εκπομπή της, σχολίασε ότι απομονώθηκε φράση της, καλώντας τους τηλεθεατές να δουν ολόκληρη την εκπομπή, και αν συνεχίσουν να την κατηγορούν, τότε θα ζητήσει συγγνώμη. Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αναφέρθηκε και στην περίοδο που σπούδαζε. «Όταν χρειάστηκε να πάω να σπουδάσω, δεν είχα χάμπουργκερ, δεν είχα τσίζμπεργκερ να φάω», ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας πάλι πλήθος σχολίων στο X.

O Γιώργος Λιάγκας δήλωσε για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη. Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Ωστόσο, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι “έκανα λάθος”, δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα μία συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι. Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει. Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ που έχεις γίνει viral στο TikTok και γελάνε όλοι. Oύτε αυτό σου αξίζει. Σε παρέες χθες έλεγαν “να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 cheessburger”. Δεν είναι κακό πράγμα η συγγνώμη».