Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Την έχω προτείνει σε στελέχη για εκπομπές – Δεν την πετάς, είναι λάθος που είναι εκτός»



Τη στήριξη του στην Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε μέσα από την εκπομπή του «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας πως θεωρεί λάθος που αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

«Είδα την Ιωάννα Μαλέσκου, εκείνη δεν με είδε. Έτρωγα σε μια ταβέρνα και περνούσε εκείνη με έναν φίλο της και την είδα. Δεν την είχα ξαναδεί από κοντά, ήταν πολύ ωραία γυναίκα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έπεσα έξω με την Ιωάννα Μαλέσκου. Όταν πρωτοείδα αυτή την κοπέλα και έτυχε να την δω στην Κρήτη μου έκανε φοβερή εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ, είχε έναν βαθμό ελευθερίας, είχε ένα άλλο προφίλ. Πιστεύω ότι η έντονη αστικοποίησή της μέσα στην Αθήνα και η φοβία της να κάνει κάτι διαφορετικό, δεν της επέτρεψαν να είναι πιο ελεύθερη.

Η ελευθερία είναι η γεύση της πραγματικότητας και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν το κατάλαβε, δεν ένιωσε την ελευθερία, ήταν πολύ μακιγιαρισμένη, έπαψε να έχει αυτή την φρεσκάδα. Είχα προβλέψει ότι θα είναι πολύ καλή και όταν την είδα στην Αθήνα λέω θα περάσει λίγος καιρός… δεν το έκανε σωστά» τόνισε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στη συνέχεια: «Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που έκαναν κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου και συμφωνώ με τον Αρβανίτη που λέει ότι μπήκε σε ένα κοστούμι καθωσπρεπισμού που την ευνούχισε τηλεοπτικά και δεν έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν. Επειδή όμως έχω και 30 χρόνια στο κουρμπέτι και πραγματικά βλέπω ότι δεν βγαίνουν νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι είτε άντρες είτε γυναίκες στη ψυχαγωγία, θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις ωραίες γυναίκες που έχει τσαχπινιά, χορεύει, κουνιέται, έχει μπρίο, μιλάει καλά ελληνικά. Το παραχρησιμοποιεί βέβαια πολλές φορές. Δεν χρειάζεται να το δείχνει και τόσο πολύ.

Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με στελέχη που έψαχναν πρόσωπα και τους έχω προτείνει την Μαλέσκου, για καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Σαν κανάλι εγώ θα την έπαιρνα την Ιωάννα, θα την αξιοποιούσα. Δεν την πετάς την Μαλέσκου, είναι λάθος που είναι εκτός. Το λέω εγώ που της έχω κάνει και κριτική».