Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιώργος Χρυσοστόμου: Έκανα τον κλόουν για να ζήσω, μια θλιβερή δουλειά για μένα



Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» με αφορμή την παράσταση «Mute» που ανεβαίνει στο θέατρο του Νέου Κόσμου. Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για το bullying που είχε δεχθεί σε νεαρή ηλικία αλλά και την πιο θλιβερή δουλειά, κατά το ίδιο, που έχει κάνει.

«Ξαφνικά η λέξη πολύτεκνος ήταν ταμπού. Σχεδόν σαν αρρώστια. Το ότι ο πατέρας μου δεν είναι ιερέας ήταν πάρα πολύ περίεργο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου. «Ότι πηγαίναμε στην εκκλησία κάθε Σαββατοκύριακο, όπως νηστεύαμε τρεις φορές τον χρόνο τώρα πλέον με θυμώνει για το εξής. Η νηστεία που τότε μας επιβαλλόταν, κάπως φανατικά, τώρα έγινε της μόδας. Η αποτοξίνωση 40 μέρες από το κρέας και ο vegan είναι τώρα της μόδας ενώ τότε δέχονταν bullying» συνέχισε.

«Σκέφτηκα να γίνω παππάς αλλά περισσότερο μάλλον ήθελα να γίνω νοσοκόμος. Δούλευα και σε φαρμακείο αρκετά χρόνια, είχα οικειότητα να φροντίζω τους ανθρώπους αλλά με κέρδισε τελικά το θέατρο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την δουλειά του κλόουν που είχε κάνει για μεγάλο διάστημα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε: «Έχω κάνει τον κλόουν σε παιδικά πάρτι. Σε πάρα πολλά παιδικά πάρτι. Ήταν μια πάρα πολύ θλιβερή δουλειά. Υπήρχαν κάποια πάρτι που τα ευχαριστιόμουν αλλά τότε δούλευα και μπάρμαν οπότε πήγαινα ξενύχτης».

«Σηκωνόμουν 8 και μισή το πρωί με έναν άλλον θλιβερό και μοιράζαμε σοκοφρέτες, ντυμένος σοκοφρέτα εγώ, σε σχολεία» δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Το θλιβερό ήταν πως είχα κάνει ήδη ένα δυο σίριαλ και ερχόντουσαν μαμάδες και μου έλεγαν «α είστε ο, μα γιατί;». Και αυτό εμένα με διέλυε» συμπλήρωσε.