Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιάννης Μπέζος: Δεν τους βλέπω πολύ γοητευτικούς αυτούς που μας κυβερνούν



Ο Γιάννης Μπέζος που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αρχοντοχωριάτης» στο θέατρο «Βρετάνια», σε πρόσφατη συνέντευξή του, εξέφρασε την απογοήτευση του για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας. 

«Δεν περίμενα ιδιαίτερα πράγματα, αλλά δε φανταζόμουν ότι θα φτάσουμε σ' ένα τέτοιο αδιέξοδο. Και βεβαία είναι ευθύνη των πολιτικών. Κάνουν κάτι που δε θα έπρεπε, λαϊκίζουν. Αν ακούσεις τι Λένε, έχεις την εντύπωση ότι είναι σε άλλο κόσμο ο ένας και σε άλλο κάποιοι άλλοι, ενώ τα προβλήματα είναι δεδομένα.

Ενώ οι άνθρωποι προσπαθούν στη δουλειά τους, στις σχέσεις τους, να ενωθούν και να ρίξουν νερό στο κρασί τους, αυτοί συμπεριφέρονται σαν να είναι έξω από το παιχνίδι, κι αυτό είναι ανησυχητικό. Βέβαια, τη μεγάλη ευθύνη έχουν πάντα αυτοί που κυβερνούν και δεν τους βλέπω πολύ γοητευτικούς», τόνισε στο «Hello»

Σε ερώτηση για το αν τον αγχώνει αυτή η κατάσταση ο δημοφιλής ηθοποιός απαντά: «Βέβαια, αγχώνομαι στο βαθμό που αγχώνονται όλοι.», απαντά. Ο κόσμος ζητά τώρα να γελάσει περισσότερο απ' ότι παλιά; «Δεν ξέρω αν το ζητά περισσότερο, όμως ο μεγάλος κορμός του κοινού στοιχηματίζει στη διασκέδαση. Κι αυτό είναι θεμιτό», δήλωσε ο ηθοποιός.