Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δυστυχώς το «Μένουμε Σπίτι» έχει και τα κακά του



O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ακολουθεί και αυτός τις συμβουλές των ειδικών και παραμένει σπίτι προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του αλλά και τους αγαπημένους του από τον νέο κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μιλώντας μέσω skype με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας, στη διάρκεια του προληπτικού εγκλεισμού στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού.

«Προσπαθούμε να συντηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές.

Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων» εξήγησε ο ηθοποιός.

«Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο.

Δυστυχώς το «Μένουμε Σπίτι» έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα στο πως θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι» πρόσθεσε, ενώ καταλήγοντας τόνισε:

«Δυστυχώς εγώ είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης :