Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φουρθιώτης ρίχνει «άκυρο» στη ΝΔ



Ο Μένιος Φουρθιώτης έριξε «άκυρο» στη ΝΔ, καθώς διέψευσε τα σημερινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητά του στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Φαίνεται πως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής δεν θέλει να συνδεθεί με τη Νέα Δημοκρατία αυτή την περίοδο που βαρύτατες σκιές κινούνται πάνω από το κόμμα με αφορμή το σκάνδαλο Λιγνάδη και τις προεκτάσεις που αυτό παίρνει και «ακουμπά» τα υψηλότερα κλιμάκιά της. 

Μάλιστα ο κ.Φουρθιώτης απέστειλε εξώδικο στην ιστοσελίδα που έβγαλε την είδηση θέλοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν έχει συνδεθεί με κανένα τρόπο με τη «ραδιενεργή» αυτή την περίοδο Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 

Η Πειραιώς η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτά με το σκάνδαλο Λιγνάδη μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί καθώς επικρατεί αμηχανία μετά το «χαστούκι» του Μένιου Φουρθιώτη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν η κατάσταση ξεκαθαρίσει και η ΝΔ ορθοποδήσει και πάλι δεν μπορεί να υπάρξει μία ενδεχόμενη προσέγγιση μεταξύ Μένιου Φουρθιώτη και Κυριάκου Μητσοτάκη.