Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φοιτήτρια ντρεπόταν να πάει στον «Τροχό της Τύχης» αλλά έφυγε με το αυτοκίνητο!



Την Πέμπτη, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Βασιλική, η οποία κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE!

Η Βασιλική είναι 23 ετών και τεταρτοετής φοιτήτρια μάρκετινγκ στην ΑΣΟΕΕ. Ζει με την οικογένεια της στην Αθήνα και έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Ήθελε εδώ και πολύ καιρό να δηλώσει συμμετοχή στον «Τροχό της Τύχης» αλλά… ντρεπόταν. Μετά το Erasmus, που έκανε στην Ιταλία, ένιωσε πιο δυνατή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή. 

Η Βασιλική αποκάλυψε πως την ημέρα του γυρίσματος, οι φίλες, που θα τη συνόδευαν, το ακύρωσαν την τελευταία στιγμή και σκέφτηκε να ακυρώσει και η ίδια τη συμμετοχή της, καθώς δε μπορούσαν να έρθουν ούτε οι γονείς της.  Όμως μία πολύ καλή της φίλη αποφάσισε τελικά να τη συνοδεύσει και έτσι η Βασιλική βρέθηκε στο πλατό του «Τροχού της Τύχης».  

Η απόφαση της να έρθει και να γυρίσει τον «Τροχό της Τύχης» αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από σωστή αφού την… οδήγησε, όχι μόνο στο να συγκεντρώσει 2.180 ευρώ αλλά και να…οδηγήσει τελικά το μεγάλο έπαθλο, ένα ολοκαίνουριο NISSAN JUKE!