Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Φαίη Σκορδά: Στην Τήνο με τον Γιώργο Λιάγκα και τους γιους ..ΕΙΚΟΝΕΣ



Στην όμορφη Τήνο θα περάσει φέτος ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της και φυσικά πέρασε και από την Τήνο, όπου βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες οι γιοι της Γιάννης και Δημήτρης, μαζί με τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα.

Οι δυο παρουσιαστές, μάλιστα, μπορεί να έχουν τραβήξει τα τελευταία χρόνια δρόμους χωριστούς, πάνω από όλα όμως βάζουν τα αγόρια τους. Και επειδή προφανώς και οι δυο θέλουν να απολαύσουν όμορφες στιγμές με τους γιούς τους βρέθηκαν μαζί στο ίδιο νησί, όπου διαθέτουν άλλωστε και εξοχική κατοικία.

Η Φαίη Σκορδά μόλις έφθασε στην όμορφη Τήνο ανέβασε φωτογραφίες στα social media και έδειχνε να χαλαρώνει με βόλτες στα γραφικά στενάκια του νησιού. Ενώ, και ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του από τη συνάντησή του με τον πελεκάνο του νησιού!

Οι βόλτες της Φαίης Σκορδά

Η συνάντηση του Δημητράκη με τον πελεκάνο

Τα τρία αγόρια άλλωστε, βρίσκονατι εδώ και λίγες μέρες μόνα στα νησί, όπου κολύμπησαν αρκετά και έκαναν θαλάσσια σπορ και βόλτες με το σκάφος, που είναι η αδυναμία του Γιώργου Λιάγκα.

Πηγη Tlife