Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

28 °C

Σήμερα, 14. Ιουλίου 2020

Ευρωβουλευτής και τα Σαββατοκύριακα κριτής στο «Your Face Sounds Familiar» ο Αλέξης ΓεωργούληςΠέρυσι ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε τις Κυριακές του κρίνοντας τους διαγωνιζόμενους στο «Your Face Sounds Familiar», το σόου του Ant1 με τις διασημότητες που μεταμφιέζονται και τραγουδούν.

Ευχάριστη και εύκολη ενασχόληση που σκοπεύει να επαναλάβει και φέτος, αν θέλει ο Θεός και αν επιτρέπει ο καιρός, όπως είπε ο ίδιος. Υπάρχει βέβαια και η λεπτομέρεια ότι στο μεταξύ, τον περασμένο Μάιο,  έχει εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε πολύ καλή θέση με σχεδόν 163.000 ψήφους.

Αλλά η λεπτομέρεια δεν πτόησε τον (πρώην;) ηθοποιό που από τη πρώτη στιγμή είδε την Ευρωβουλή πιο πολύ με όρους lifestyle παρά σοβαρής πολιτικής. Μπορεί να θυμάστε τις πρώτες ενθουσιώδεις φωτογραφίες, αλλά και την ερώτηση για την εφαρμογή FaceApp που «γερνούσε» ψηφιακά τους χρήστες της. Αρα, λοιπόν, είναι ένα ζήτημα αν θα έχει χρόνο για τα όχι και τόσο εύκολα καθήκοντα στις Βρυξέλλες για να είναι «familiar face» και για τους θυρωρούς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πηγή: Protagon.gr