Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εύη Βατίδου σε Φαίη Σκορδά: Το παίζεις χαζούλα;


Το θέμα που έχει προκύψει με το Νίκο Μουτσινά και την Εύη Βατίδου, μετά από το σχολιασμό που έκανε ο πρώτος σε δηλώσεις της, σχολίασαν στο Πρωινό. Αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση του πρώην μοντέλου στο Instagram, αλλά και σε κάποια άλλα stories της τα οποία στο Πρωινό εξήγησαν ότι αναφέρονται στον Μουτσινά.

Τότε η Εύη Βατίδου θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή και να δώσει τη δική της εξήγηση τόσο για τα μηνύματά της στο Instagram, όσο και για το θέμα που έχει προκύψει με τον παρουσιαστή του OPEN Beyond με αφορμή τις δηλώσεις της για το Greece’ s Next Top Model. Μόνο που η τηλεφωνική παρέμβαση δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και στο τέλος κατέληξε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα του πρώην μοντέλου, προκαλώντας την έκπληξη των ανθρώπων της εκπομπής και κατόπιν τον εκνευρισμό της Φαίης Σκορδά.

«Παιδιά μη λέτε βλακείες. Μη λέτε χαζομάρες. Τα μηνύματα που είναι στο instagram δεν αναφέρονται στον κύριο Μουτσινά. Το είπα στον κύριο Καβατζίκη που με πήρε πριν από λίγο. Το μόνο μήνυμα που αναφέρεται στον κύριο Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει εδώ και μέρες, όταν εκείνος ξεκίνησε όλη την ιστορία. Δεν ξεκίνησα εγώ. Τα υπόλοιπα, μην το χοντρύνουμε. Επειδή μπήκαν πάρα πολλοί μέσα στο instagram και άρχισαν να λένε πάρα πολλά και στο inbox, δεν μπορούσα να απαντάω σε 200-300 οπαδούς που δεν ξέρω από που ήρθαν, ούτε κατηγορώ τον άνθρωπο σε αυτό. Δεν πάνε στον συγκεκριμένο κύριο. Όταν δεν γράφω και δεν ταγκάρω το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, μη βγαίνετε να λέτε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Μην πηγαίνουμε αλλού το θέμα» είπε αρχικά.

Και συνέχισε φανερά εκνευρισμένη: «Το θέμα είναι ένα, είναι το εξής ότι ο κύριος Μουτσινάς από το πουθενά, που δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο, βγήκε να πει αυτά που είπε, που για εμένα δεν με πειράζει, γιατί κι εσείς στο παρελθόν έχετε πει πολύ άσχημα πράγματα για εμένα και σας έχω απαντήσει πάλι μέσα στο instagram, αυτό είναι μια συνήθεια που κάνετε γενικώς. Απαντάω στον Μουτσινά και τον έχω ταγκάρει, δεν χρειάζεται να το συνεχίζουμε αυτό το πράγμα και να δημιουργείτε εντυπώσεις. Ποιος το ξεκίνησε; Εγώ το ξεκίνησα; Άσε τα μηνύματα, εδώ έχει μιλήσει για την ανήλικη κόρη μου».

Από το θυμό της δεν ξέφυγε ούτε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Εφόσον το δέχεσαι, πάρε το θέμα και παρουσίασε το σωστά. Αναφέρομαι σε μια εκπομπή η οποία έχει συμπεριφερθεί σε εμένα στο παρελθόν το καλοκαίρι, όταν η Φαίη ήταν στο νοσοκομείο και ήταν άρρωστη εκτελεστικά απέναντι μου. Κάνετε εκπομπές στις οποίες στέκεστε πάνω στη δική μου προσωπική ζωή και αυτή τη στιγμή θέλετε να πείτε τι; Δεν θα απαντήσω όταν μιλάνε για το παιδί μου; Θα αφήσω το παιδί μου να του κάνουν bullying;

Δεν μπορείτε σαν δημοσιογράφοι, όταν έρχεται μια κάμερα και με ρωτά κάτι ή με παίρνετε τηλέφωνο και μου ζητάτε την άποψη μου, γιατί εσείς τη ζητάτε την άποψη μου και την επόμενη μέρα το πρωί παίρνετε μεμονωμένα και κόβετε το λόγο μου, δεν το έχει κάνει μόνο ο Μουτσινάς, το έχεις κάνει και εσύ! Μην μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει γιατί θα ανεβάσουμε και θα βγάλουμε τα περσινά του καλοκαιριού. Η Φαίη ξέρει, παιδιά μην κάνετε τις πάπιες».

Ωστόσο, η κουβέντα «φούντωσε» όταν επανήλθαν στο τραπέζι τα stories στο Instagram και αν αναφερόταν ή όχι στον Μουτσινά. Η Εύη Βατίδου επέμενε ότι είναι οι απαντήσεις της σε ανθρώπους που της έστελναν απειλητικά μηνύματα. Και τότε, η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν ένα προηγούμενο μήνυμα της, όπου έλεγε «να σου στείλω να δοκιμάσεις το κραγιόν μου», αναφερόταν στον παρουσιαστή. Την απάντηση που πήρε από την άλλη γραμμή, μάλλον δεν την περίμενε.

«Συγγνώμη ρε συ Φαίη, δεν βλέπεις το instagram; Δεν έχεις instagram; Το παίζεις χαζούλα;»

Η παρουσιάστρια εκνευρισμένη σταμάτησε εκεί την κουβέντα όσο πιο ευγενικά μπορούσε. «Δεν θα το συνεχίσω, ευχαριστούμε πάρα πολύ για το χρόνο», αρκέστηκε να πει.