Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εβελίνα Παπούλια: Η εξομολόγηση για την κόρη της



Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Σχετικά με το video clip του τραγουδιού της κόρης της, το οποίο έγινε viral στα socila media, εξομολογήθηκε: “Συγκινούμαι όταν η Αφροδίτη ολοκληρώνει κάτι και το μοιράζεται… Είναι πάρα πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι έχεις φέρει ένα παιδί στον κόσμο και αυτό το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα για να καταφέρει τα όνειρα του. Ως μαμά νιώθω περήφανη, αλλά για εμένα το σημαντικότερο δεν είναι τι θα κάνει στη ζωή της επαγγελματικά, αλλά τι άνθρωπος είναι, πώς έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας της, και με ποιους τρόπους παλεύει για να τα καταφέρει”.

Στη συνέχεια αποκάλυψε εάν ανησυχεί περισσότερο τώρα που η Αφροδίτη έχει μεγαλώσει: “Όχι, δεν έχω μεγαλύτερη ανησυχία. Ίσως σε αυτό με έχει βοηθήσει ότι είναι στην Αγγλία για τις σπουδές της. Έχω τη φυσιολογική ανησυχία. Όταν, όμως, είναι στην Ελλάδα, νομίζω ότι την παίρνω πιο συχνά τηλέφωνο από όταν είναι στο Λονδίνο”.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 15 χρόνια: “Έχω μάθει να μην ονειρεύομαι. Δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου σε 15 χρόνια. Κάθε φορά που βάζω ένα πλάνο, κάτι άλλο συμβαίνει, πολύ πιο συνταρακτικό και πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτό που είχα σκεφτεί. Φυσικά προγραμματίζω το σήμερα, αλλά αφήνω τη ζωή μου στο θέλημα του Θεού και έτσι όπως μου το έχει προγραμματίσει. Νομίζω ότι όταν δεν πιέζουμε τα πράγματα, οι ανατροπές είναι πάντα ευχάριστες. Όταν πιέζουμε τα πράγματα, είναι το σημείο που εμείς βάζουμε το εμπόδιο και τη δυσκολία στον εαυτό μας. Αυτό μας τρώει και μας αγχώνει περισσότερο. Όταν το αφήνουμε να τσουλήσει, χωρίς να μας τρώει η αγωνία, θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα, γιατί είναι σαν να ανακαλύπτεις την κάθε ημέρα”.