Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εβελίνα Νικόλιζα – Κλεάνθης Κωνσταντινίδης: «Ήμασταν φίλοι πριν γίνουμε ζευγάρι»



 

Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» και ο αγαπημένος της, μίλησαν στο περιοδικό OK! για τη σχέση τους. Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρισαν:

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

 Εβελίνα: Γνωριστήκαμε πριν από εννέα χρόνια και είμαστε οκτώ χρόνια μαζί. Μία μπάντα, η The Bourbon Band, έψαχνε πλήκτρα και φωνές. Κάπως έτσι έκανα δοκιμαστικό και με πήραν, και λίγο μετά ήρθε ο Κλεάνθης. Στην αρχή ήμασταν φίλοι. Δουλεύοντας μαζί διαπιστώσαμε ότι είχαμε πολλά κοινά και λίγο μετά γίναμε ζευγάρ Κλεάνθης: Πολλές φορές έβλεπα στην πρόβα την Εβελίνα να κάθεται σε μια γωνιά και να τρώει τη σαλάτα της. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα… Αποφάσισα λοιπόν μία μέρα να της την κεράσω. Πήγα στο κατάστημα που βρισκόταν δίπλα στο μαγαζί που παίζαμε και λέω στον υπάλληλο: «Θέλω να μου δώσετε τη σαλάτα που παίρνει η Εβελίνα». «Ποια σαλάτα; Μακαρόνια παίρνει» μου λέει ο υπάλληλος.

Εβελίνα: Κρυβόμουν στην άκρη και έτρωγα τα μακαρόνια μου και μετά τους έλεγα ότι έφαγα σαλάτα. Όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό μου ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.
Κλεάνθης: Εγώ, πάλι, όταν κατάλαβα τι είχε συμβεί, την ερωτεύτηκα! (Γελάει.)
Εβελίνα: Από τότε μπορούσα πια άνετα να τρώω τα μακαρόνια μου, γιατί το έμαθαν όλοι! (Γελάει).

Πώς από φίλοι γίνατε ζευγάρι;

Κλεάνθης: Το ειδύλλιό μας οφείλεται σε μια χαλασμένη μπαταρία αυτοκινήτου! Είχε καλέσει κόσμο η Εβελίνα στο σπίτι της και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήμουν κι εγώ. Φεύγοντας διαπιστώνω ότι άφησα κατά λάθος ανοιχτά τα φώτα του αυτοκινήτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά. Αντί να πάρω την οδική βοήθεια πήγα πίσω στο σπίτι της Εβελίνας και έμεινα εκεί!

Εβελίνα: Αλλά και την επόμενη μέρα, παρόλο που ήρθε η οδική βοήθεια και φόρτισε τη μπαταρία έμεινε πάλι στο σπίτι. Φάγαμε πρωινό, πήγαμε μετά μια βόλτα και κάπως έτσι καταλήξαμε να είμαστε μαζί. Έτυχε μάλιστα να λείπουν και οι γονείς μου από το σπίτι, γιατί είχαν πάει διακοπές, διαφορετικά δεν θα είχα την άνεση να του πω «εντάξει, αφού χάλασε το αμάξι σου μείνε σήμερα εδώ». Τώρα που το σκέφτομαι οι γονείς μου θα μάθουν πρώτη φορά από αυτή τη συνέντευξη τι είχε συμβεί εκείνο το καλοκαίρι που γνωριστήκαμε.