Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έβδομο διαζύγιο για τον 85χρονο Λάρι Κινγκ



Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου για τον Λάρι Κινγκ και τη σύζυγό του Σον, με αμερικανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως το ζευγάρι έχει καταθέσει σχετικό αίτημα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN πήρε την απόφαση στα 85 του χρόνια να χωρίσει από την 59χρονη γυναίκα του, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1997 και με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάννον.

Η είδηση άρχισε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου και να αναπαράγεται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όταν το hashtag #larryking εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο Twitter.

Τότε πολλοί θορυβήθηκαν και πίστεψαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε πάθει έμφραγμα. Τελικά, η είδηση δεν αφορούσε στην υγεία του αλλά στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στο ότι ο πιο διάσημος παρουσιαστής του κόσμου στα 85 του χρόνια αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο 85χρονος ζωντανός θρύλος των talk shows στην αίτηση διαζυγίου επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», αν και πολλοί θεωρούν ως πραγματική αιτία του διαζυγίου μία χρόνια εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του, που μάλιστα είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια.