Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εurovision: Με απευθείας ανάθεση ο εκπρόσωπος της Ελλάδας



Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η ΕΡΤ θα επιλέξει με απευθείας ανάθεση τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η διοίκηση της ΕΡΤ όρισε και πάλι μια ομάδα εργασίας που θα επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η επιτροπή θα κληθεί να διαλέξει τον καλλιτέχνη ψάχνοντας ανάμεσα σε καινούργιους κατά βάση, νεαρούς σε ηλικία, που συνδυάζουν διάφορα καλά στοιχεία.

H ομάδα εργασίας

Η εξαμελής επιτροπή  έχει ως επικεφαλής  ξανά τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Τα υπόλοιπα μέλη της είναι οι: Μαρία Κουφοπούλου (δημοσιογράφος και διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ), Σοφία Δρανίδου (προϊσταμένη Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της ΕΡΤ ) καθώς και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Γιάννης Πετριδης, Γιώργης Μαρκάκης και Πέτρος Αδάμ.

Η Κύπρος

Ξεκίνησε πρόβες ο Sandro Nicolas για την εμφάνιση του στη σκηνή της Eurovision, με τα χρώματα της Κύπρου, τον ερχόμενο Μάιο.

Να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος ομογενής γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα ντραμς και κιθάρας ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Πηγή: peoplegreece.com