Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Έρρικα Πρεζεράκου: Ευχάριστα νέα για την έκβαση του χειρουργείου - Η συγκίνησή της



Ευχάριστα είναι τα νέα για την έκβαση του χειρουργείου της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην Κύθνο το Σάββατο (08/08), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και να χάσει το ένα της δάχτυλο.

Η πρώην αθλήτρια είχε υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο, όπου οι γιατροί συγκόλλησαν τα δύο από τα τρία δάχτυλα του δεξιού της χεριού, ωστόσο, έμενε να δούμε πώς θα ανταποκρινόταν ο οργανισμός της μετά την επέμβαση.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για τον παράμεσο του χεριού της, αλλά και τις ελπίδες της να είναι λειτουργικό το δάχτυλό της, κάτι που τελικά έγινε, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τη νέα ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, η ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται, και έκανε γνωστό πως όλα πήγαν καλά, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

"Να σας πω κάτι; Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός, είναι εδώ και είναι υγιείς, είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πολύ όλους, μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πολύ", είπε η πρώην αθλήτρια συγκινημένη και βουρκωμένη.