Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Επιδεινωμένη η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη



Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το πρόβλημα υγείας και τον έθεσε εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Κώστας Ευριπιώτης έχει περάσει από διάφορα στάδια όσον αφορά την υγεία του. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, αλλά και αρκετών ιστοσελίδων, ο ηθοποιός δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση τους τελευταίους μήνες που νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο. Αντιθέτως, εδώ και λίγα 24ωρα τα πράγματα ζορίζουν όλο και περισσότερο.

Ο Κώστας Ευριπιώτης φαίνεται πως αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και όλοι ευχόμαστε να βγει νικητής. Η γυναίκα του βρίσκεται διαρκώς στο πλάι του, ενώ τα παιδιά του έκαναν μια ανάρτηση μέσα από το προφίλ του ηθοποιού στο Facebook. Εκεί επιβεβαιώνουν ότι τα πράγματα είναι όντως δύσκολα.

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».