Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 -

«Ένας σπουδαίος Τζέιμς Μποντ» – Tην έγκριση του Σερ Τζόναθαν Πράις έχει ο Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον για το ρόλο του 007Ως το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, στον εμβληματικό ρόλο τους βρετανού πράκτορα 007. φαντάζει πια ο ηθοποιός Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον. Μετά από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως τον επικρατέστερο υποψήφιο για τον ρόλο γοητευτικός ηθοποιός έλαβε και την έγκριση του Σερ Τζόναθαν Πράις που εκτίμησε ότι ο πρώην συμπρωταγωνιστής του, Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον θα γινόταν «ένας σπουδαίος» Τζέιμς Μποντ.

Ο 76χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως ο κακός χαρακτήρας Έλιοτ Κάρβερ στην ταινία «Tomorrow Never Dies» της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, είχε βασικό ρόλο στο πλευρό του Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον στο δράμα του BBC, «Sherlock Holmes And The Baker Street Irregulars».

«Και είναι υπέροχος, κοιτάξτε τον τώρα, είναι ντυμένος επίσημα, είναι όμορφος και ναι, θα ήταν σπουδαίος Μποντ».

Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ φέρεται να έχει προταθεί στον Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον. Μετά από χρόνια εικασιών γύρω από το ποιος θα υποδυθεί τον εμβληματικό μυστικό πράκτορα, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από την κινηματογραφική σειρά το 2021.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» πηγή ανέφερε: «Ο Μποντ είναι ρόλος του Άαρον, αν θέλει να τον αποδεχτεί. Η επίσημη πρόταση είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν νέα από εκείνον».