Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ένα βήμα πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση ο Πάνος Μιχαλόπουλος



Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 και του ’90, φαίνεται πως θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, έπειτα από αρκετό καιρό. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο ηθοποιός σκέφτεται να εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

 Η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων προβληθηκε από το 1992 μέχρι το 1995 με μεγάλη επιτυχία. Το σενάριο παρουσιάζει μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες, ενώ το καστ της ομάδας των αστυνομικών παραμένει σταθερό σε κάθε κύκλο.

Ο μακροβιότερος χαρακτήρας της σειράς ήταν αυτός του αστυνόμου Μιχάλη Κασσανδρή που υποδυόταν ο Χρήστος Τσάγκας και συμμετείχε σε όλα τα επεισόδια της σειράς. Το πρωταγωνιστικό καστ επίσης συνθέτουν ο Τίμος Περλέγκας, ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Βερόνικα Αργιέντζη, η Ελίνα Ακριτίδου, η Αλεξάνδρα Παυλίδου, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ο Γρηγόρης Τουμασάτος.

Από την άλλη, ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει να εμφανιστεί παραπάνω από 14 χρόνια στη μικρή οθόνη. Η τελευταίες του τηλεοπτικές δουλειές ήταν η «Ώρα η Καλή» και «Super Μπαμπάς».

 Όταν έκλεισε το κεφάλαιο της υποκριτικής, άνοιξε ένα καινούριο, αυτό της αγροτικής ζωής.

«Για μένα δεν ήταν δύσκολο. Πήρα αυτή την απόφαση το 2008. Έκτοτε ούτε εμφανίστηκα πουθενά ούτε έκανα απολύτως τίποτα με θέμα δημοσιότητας. Έφυγα από όλα και είπα “τέρμα”. Και δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου» είχε αναφέρει ο ίδιος σε μία σπάνια παλιότερη συνέντευξή του.

ethnos.gr