Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Eνα μήνυμα στο facebook έσωσε τη ζωή της Σινέντ Ο' Κόνορ



Ενα μήνυμα στο facebook και η επέμβαση της αστυνομίας, άντρες της οποίας εισέβαλαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, έσωσαν τη ζωή της Σινέντ Ο' Κόνορ.

Η Ιρλανδή συνθέτρια και ερμηνεύτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως έγραψε η ίδια στη σελίδα της, παίρνοντας υπερβολική δόση ουσιών. Δεν διευκρίνισε αν επρόκειτο για χάπια ή κάποιο ναρκωτικό.

Τώρα, σύμφωνα με το περιβάλλον της, είναι καλά και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση. Στο μήνυμά της η Ο' Κόνορ, που έχει ομολογήσει τη μάχη της με την κατάθλιψη, εξέφρασε τη λύπη της που δεν έχει πλέον σχέσεις με την οικογένειά της λόγω μιας «τρομερής σειράς προδοσιών».

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσεις τον σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο, κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. (...) Αν δεν το δημοσίευα αυτό, ούτε τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να είμαι πεθαμένη για εβδομάδες χωρίς να το μάθουν» ανέφερε.

Νωρίτερα φέτος η Ο' Κόνορ είχε ακυρώσει όλες τις συναυλίες της, λέγοντας ότι ο γιος της υπέφερε από «προβλήματα υγείας που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο». Η ίδια είχε επίσης υποβληθεί σε υστερεκτομή τον Αύγουστο, κάτι το οποίο είχε μοιραστεί με τον κόσμο μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Μία μέρα πριν από την απόπειρά της είχε γράψει στο facebook ότι τελείωσε με τη μουσική βιομηχανία: «Η μουσική έχει τελειώσει για μένα. Η μουσική το έκανε αυτό. Με έκανε "αόρατη" και για τα παιδιά μου. Σκότωσε την ψυχή μου. Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική».