Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελληνίδα παρουσιάστρια διαψεύδει ότι έχει κοροναϊό και απειλεί με μηνύσεις



Σε «καραντίνα» βρίσκεται Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά την επιστροφή της από ταξίδι στο εξωτερικό με το φόβο του κορωναϊού!

Ο κοροναϊός έχει κινητοποιήσει τα συστήματα υγείας πολλών χωρών μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή «μετράει» 31 κρούσματα του ιού τα οποία έχουν όλα σύνδεση με ταξίδια στην Ιταλία, την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Ελληνίδα παρουσιάστρια που πρόσφατα γύρισε από ταξίδι στο εξωτερικό έχει μπει σε οικειοθελή «καραντίνα» 14 ημερών προκειμένου να προστατευτεί τόσο η ίδια όσο (πολύ περισσότερο) το εργασιακό της περιβάλλον.

Πρόκειται για την Μέγκυ Ντρίο συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πρόσφατα επέστρεψε από ταξίδι στο Παρίσι και χθες εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι της

Η Μέγκι Ντρίο, συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, και όπως είπε η ίδια στην εκπομπή θα παραμείνει εκτός πλατό για λίγο διάστημα.

Αυτό θα συμβεί για καθαρά προληπτικούς λόγους και θα επιστρέψει ξανά στην εκπομπή του OPEN όταν πια δεν θα υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Η Μέγκι Ντρίο όμως μέσω του Instagram αφού ευχαριστεί τους φίλους της, απειλεί με μηνύσεις.