Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκτός Survivor 2 η Φελίσια. Στο NBA και στον Αντετοκούμπο οι Διάσημοι!



Έναν παίκτη τους αποχωρίστηκαν εχθές οι Μαχητές του Survivor, λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

Το κοινό αποφάσισε να μείνει εκτός παιχνιδιού η Φελίσια, καθώς η Ροδάνθη Καπαρού και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης συγκέντρωσαν περισσότερες θετικές ψήφους.

Η νέα παίκτρια των μαχητών, παρότι βελτιώθηκε αισθητά στα αγωνίσματα το διάστημα που βρίσκεται στον Αγ. Δομίνικο, δεν κατάφερε να κρατηθεί στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η μάχη ανάμεσα στις δυο γυναίκες υποψήφιες ήταν μεγάλη και το αποτέλεσμα κρίθηκε στο… νήμα.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία που όσο και να τη ζήσει δεν είναι αρκετό. Είσαι όμως επίλεκτος αν βρεθείς εδώ, οπότε αυτό μαλακώνει λίγο τα συναισθήματα σου. Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα και μπήκα στο παιχνίδι» είπε η ίδια όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν εμφανίστηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης αν και τραυματισμένος είχε αγωνιστεί για να στηρίξει την ομάδα του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το ήδη γόνατο του και αυτό τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, η ψυχολογία της ομάδας δεν φαίνεται να είναι στα καλύτερα επίπεδα, καθώς σήμερα, εκτός της αποχώρησης, οι Μαχητές μέτρησαν ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά σε έναν σημαντικό αγώνα που είχε σαν έπαθλο ένα ταξίδι στην Αμερική και ένα εισιτήριο για αγώνα του ΝBA στον οποίο συμμετέχει και ο Γιάννης Αντετοκούμπο.

Ο Σάκης τους ανακοίνωσε ότι το έπαθλο είναι το μεγαλύτερο που έχει ποτέ δοθεί στο Survivor 2. Και φυσικά εκτός από το ταξίδι και τον μοναδικό αγώνα που θα παρακολουθήσουν θα έχουν και ένα χορταστικό γεύμα και θα κοιμηθούν σε ξενοδοχείο.