Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022 -

«Είναι μαμόθρεφτο και ήρθε να βγάλει καμία γκομενίτσα» – Νέα βέλη Καραγκούνια στον ΜαρτίκαΚακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο Survivor μετά από βέλη του Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα για απαράδεκτη συμπεριφορά και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για αυτόν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε πως «το τελευταίο διάστημα δέχομαι μεγάλες επιθέσεις από τον Μαρτίκα Αυτό κάνει μια ζωή. Ξέρει να μιλάει, να βγάζει λόγους και να λέει πάντα σκληρά πράγματα για να εξοργίσει κάποιον. Αυτό που έχει καταφέριε ο Μαρτίκας να κάνει, τουλάχιστον σε μένα, είναι να με έχει κάνει να τον σιχαίνομαι!  Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο, παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμιά γκομενίτσα. Αυτό έχει κάνει».

«Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Χθες μετά το πέρας του συμβουλίου, μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας, είδα άλλο ένα γελοίο να συμβαίνει από την πλευρά του Μαρτίκα και της παρεούλας Σοϊλέδη. Είδα να τους τραβάει με το ζόρι, να τους πάει μακριά από τις καλύβες για να κάνουν μια συζήτηση για το πως θα κινηθούν ώστε να βγάλουν εμένα από το παιχνίδι» είπε ο Τάκης.