Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της – Μυστική σχέση για 12 χρόνια



Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κρατήσει την προσωπική της ζωή όσο περισσότερο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή.

Για αυτό άλλωστε κρατάει όσο πιο μυστική μπορεί την επί χρόνια σχέση της με τον σύντροφό της.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου διατηρεί για πάνω από δέκα χρόνια μια όμορφη σχέση με τον Τηλέμαχο Αϊδίνη, ο οποίος είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους.

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά ο γοητευτικός άνδρας είναι στο πλευρό της σε κάθε της νέο επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη, σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, ενώ, όταν θέλει να ξεφύγει από τον θόρυβο της πόλης, απομονώνεται στο προσωπικό ησυχαστήριο της Δήμητρας, στο εξοχικό της στο Σούνιο, για να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

Όταν καταφέρνουν να ξεκλέψουν χρόνο για να βρεθούν εκεί, νιώθουν πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και ήρεμοι, αφού λατρεύουν τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Ποιος είναι ο Τηλέμαχος Αϊδίνης

Ο Τηλέμαχος Αϊδίνης είναι ιστιοπλόος και ιδιοκτήτης ιστιοφόρου σκάφους. Μεγάλωσε και μένει στην Αθήνα, ενώ σπούδασε στο Royal Yachting Association.

Εργάζεται ως skipper από το 1992.

Ο Τηλέμαχος Αϊδίνης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, τo 2018 ίδρυσαν από κοινού μία εταιρεία παραγωγής με το όνομα “PAPADOPOULOU-AIDINIS G.P.”