Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Διέρρηξαν το σπίτι πασίγνωστου ζευγαριού ηθοποιών



Είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στον χώρο της υποκριτικής, με τεράστια πορεία κι έργο στο ενεργητικό του εδώ και δεκαετίες.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τη Χρυσούλα Διαβάτη και τον Νικήτα Τσακίρογλου, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό σπίτι που διατηρούν στο Λυγουριό Αργολίδας.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, οι δυο ηθοποιοί ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας. Όμως καθυστέρησαν να πάνε, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό πως λίγες ώρες πριν είχαν πέσει θύματα διάρρηξης.

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών έφτασε στο Ναύπλιο το βράδυ εμφανώς σοκαρισμένο, καθώς αντίκρισε το σπίτι του σχεδόν κατεστραμμένο όπως ανέφερε η ηθοποιός, λέγοντας ότι οι ληστές αποκόλλησαν ακόμα και τους σωλήνες του καλοριφέρ!

Η ίδια τόνισε παράλληλα πως και στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες. Έτσι, μάζεψαν ό,τι μπορούσαν από τα προσωπικά τους είδη κι έμειναν σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.