Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 -

Δέσποινα Μοιραράκη: Το «ευχαριστώ» σε όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του συζύγου τηςΤρεις ημέρες μετά την κηδεία του συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη και η οικογένεια του θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους έδωσαν το παρών και τους συμπαραστάθηκαν αυτές τις δύσκολες ώρες.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγγενείς, φίλους και ιδιαιτέρως την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πολεμικού Ναυτικού για τη συμπαράσταση σας και την τιμή που μας κάνατε να παρευρεθείτε στην εξόδιο ακολουθία,  που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιουνίου, στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου του αποδόθηκαν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έπαιζε το πένθιμο εμβατήριο.

Δέσποινα Μοιραράκη: Το «ευχαριστώ» σε όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του συζύγου της

Επίσης ευχαριστούμε τους την εξόδιο ακολουθία τέλεσαν τιμής ένεκεν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κος Αντώνιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κος Χρυσόστομος, ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Δημήτριος Νίκου, ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Θωμάς Συνοδινός, και ο διάκονος πατήρ Δημήτριος Φωκιανός”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.