Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δέκα χρόνια από τον θάνατο του Πάτρικ Σουέιζ - Γιατί κατηγορούν τη γυναίκα του



Το περασμένο Σάββατο συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο του Πάτρικ Σουέιζ και πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα μίνι ντοκιμαντέρ, το οποίο δίνει λεπτομέρειες σχετικά με την καριέρα του, αλλά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός απεβίωσε λόγω καρκίνου στο πάγκρεας, με την σύζυγό του, Λίζα Νιέμι, να κατηγορείται από την οικογένειά του ότι τον είχε έγκλειστο και δεν τον άφηνε να κάνει οτιδήποτε.

Η ίδια ανέφερε πως αυτή η σχέση «αγάπης-μίσους» που είχαν αποδώσει στο ζευγάρι, δεν ίσχυε.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο Σουέιι ήταν σε άθλια κατάσταση όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, με τον αδερφό του ηθοποιού να κατηγορεί την Νιέμι γι’ αυτό και την ίδια να τα ρίχνει στην μητέρα του, λέγοντας πως λειτουργούσε με αυστηρότητα πάνω του, σε βαθμό κακοποίησης...

Όπως αναφέρει το iefimerida, μαρτυρίες του υπηρετικού προσωπικού εκείνη την εποχή, έλεγαν πως η Νιέμι ήταν άπιστη και πως του φερόταν συχνά με θυμό.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν συγγενείς, αλλά και ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί του, όπως η Ντέμι Μουρ και ο Σαμ Ελιοτ.

Οι συνεργάτες του έκαναν λόγω για έναν άνθρωπο που έδειχνε «σκληρός», αλλά είχε «μαλακή» καρδιά, ενώ ο αδερφός του αναφέρεται στις δύσκολες τελευταίες εβδομάδες της ζωής του.