Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Αθηνά Ωνάση: Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά



Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον σύζυγο της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτονα, είχε συζητηθεί πάρα πολύ. Η ίδια δεν είχε τοποθετηθεί για τους λόγους που είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στον χωρισμό, και είχε αποσυρθεί από τη δημοσιότητα διακριτικά.

 

Ένα από τα μεγάλα πάθη της πάμπλουτης κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, είναι τα άλογα. Τα λατρεύει, τα εκτρέφει και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει πάρει μέρος σε αγώνες ιππασίας.

Το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο

Ένα από τα άλογα που μεγάλωσε από μικρό και ήταν το αγαπημένο της ήταν ο «Κορνέτο Κ». Ένας υπέροχος επιβήτορας με μαύρο στιλπνό τρίχωμα. Ένα άλογο που μπορεί να πηδάει με άνεση εμπόδια ύψους 1.60 και το οποίο ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς λάτρευε και εκείνος. Η Αθηνά για δικούς της λόγους, αποφάσισε να το πουλήσει.

Για το άλογο ενδιαφέρθηκε ο επιχειρηματίας και αθλητής ιππασίας Αλμπέρτο Ζόρζι.

 

Αλμπέρτο και Αθηνά άρχισαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση με τις συνομιλίες τους όσο περνούσε ο καιρός να γίνονται όλο και περισσότερες. Αθηνά και Αλμπέρτο είχαν έρθει πολύ κοντά. 

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες τα ξένα Μέσα έχουν κυριολεκτικά «πάρει φωτιά» και μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση, η οποία βρήκε την αγάπη στην αγκαλιά του Αλμπέρτο. 

Μάλιστα τα ξένα μέσα το πάνε ακόμη παρακάτω και λένε πως η Αθηνά ήταν η αιτία που ο Αλμπέρτο χώρισε τη σύντροφο του Αναλίζα Τζιουντίνι, επίσης επιχειρηματία από τη Βόρεια Ιταλία. 

Πλέον Αθηνά και Αλμπέρτο περνούν πολλές ώρες μαζί στην Ολλανδία και μοιράζονται τη μεγάλη τους αγάπη που είναι τα άλογα. Κοινός τους φίλος αλλά και προπονητής του Αλμπέρτο είναι ο Ολλανδός πρώην ολυμπιονίκης στην ιππασία Γιαν Τοπς.